| Blog Stalista |



 Budak comel

Helo, Assalamualaikum. Call me AimiRahim. 18 y/o. You are currently stuck at my world. You are not allow to copy my design without my permission. Do follow me if you fall in love with my blog. Be nice to me, if you want me to be nice to you.
leave your footprints at my tagboard









Copy and Paste it into your blog ^^



Hosting by Aimi Rahim
Skin & BG Aina Hanani
Hanani
Best view in Google Chrome


Siapa pemenangnya ?
March 20, 2013 | 7:15 pm | 1 Comment



Assalamualaikum ! Ini entah entry ke berapa aimi post untuk hari ni . Hahaha . Macam - macam benda nak diselesaikan . Okay , lepas aimi tanya sama ada nak disambungkan atau ditamatkan sahaja GA ni . Semua berpakat nak ditamatkan saja . Jadi , dengan ini aimi umumkan GA ini tamat dengan penyertaan 90 orang .Terima kasih kepada yang sudi join . 

Kepada 90 orang peserta ,
Tolong check link korang di SINI ye untuk pastikan yang korang pun berpeluang untuk menang . Kalau takde link dalam senarai . Macam mana nakk menang betul tak ? Dan sila komen ''Done semak dan no link korang'' supaya aimi tahu yang korang dah check dan berpotensi untuk menang . Aimi bagi masa hanya 2 hari (sejak semalam) sebab aimi tahu mesti ramai dah tak sabar nak tahu siapa menang kan ? Lepas je dua hari tu , kalau ada siapa yang komen ''kenapa link saya takde sedangkan saya dah join?'' . Aimi takkan layan lagi dah . (:

Dan ini yang paling IMPORTANT ! Ada penambahan syarat untuk GA ni . Maaf menyusahkan tapi aimi tahu semua peserta aimi baik hati nak tolong kan ? (: KLIK ni untuk ikut . 47 orang dah ikut . Tinggal 43 orang lagi . Takkpe , aimi dahh umumkan dekat setiap entry peserta . Takde alasan kalau cakap korang tak tahu . :)

Cara pemilihan pemenang dan pembahagian hadiah ? 
Aimi akan pilih melalui Mr Random.org kita . Siapa yang musuh dengan dia ? Hahahaha . :D Dan hadiah aimi akan ikut turutan . Tiada konspirasi dengan mana - mana blogger ye . Jangan kata aimi pakat pulak . Haha . Dah , nakk baca entry TERBARU aimi ? Haaa , ini dia . 


Yang benar , 
Aimi Rahim


Older Post | Newer Post