Dialah pemenangnya ! Tapi siapa ?



Assalamualaikum kepada semua para bloggers . Hari nie aimi taknak bertaip panjang sebab hati tengah tak tentu arah memikirkan result pada esok harinya . Entry nie aimi buat sehari sebelum result sebab nanti senang . Tekan publish je . Hahaha . Jadi , aimi nakk umumkan pemenangnya terus . Penyertaan konfem seramai 90 orang . Ini adalah 18 pemenang yang dicari - cari selama ini . 

HARAP PEMENANG DAN SPONSOR BAGI KERJASAMA YE ? PEMENANG HARAP BAGI DETAIL SECEPAT MUNGKIN DAN SPONSOR DIHARAPKAN BAGI RESPON BILA PEMENANG PM KORANG . (:
Tudung shawl cotton jeslene bernilai RM45 (1 pemenang)
Tuntut hadiah di SINI

 

Topup RM5 (2 pemenang)
Tuntut hadiah di SINI


 

 Bloglist forever + review blog (5 pemenang)
Tuntut hadiah di SINI





Review blog (5 pemenang)
Tuntut hadiah di SINI 






 Topup RM5 (2 pemenang)
Tuntut hadiah di SINI 



 Free header (2 pemenang)
Tuntut hadiah di SINI 



 Shawl @ Pashmina @ Tudung bawal (1 pemenang)
Tuntut hadiah di SINI



Alhamdulillah selesai sudah GA pertama aimi . Harap semua berpuas hati dengan GA ni . Dan Tahniah bagi siapa yang menang . Yang sebaliknya tu , mungkin bukan rezeki korang dan korang masih boleh cuba lagi . Mana tahu rezeki korang ada dekat GIVEAWAY #2 AIMIRAHIM dot BLOGSPOT ? Jemput join ye ? 

Bagi yang sebaya dengan dan dah ambil result pun . Tahniah mana yang berjaya dan yang sebaliknya jangan lahh bersedih okay ? (:

5 comments:

Dieba Adieba said...

takde rezeki

Dianaa said...

tahniah semua :)

Mimi Amira said...

tak mnng :( tahniah pada yg mnng ^^

MISS STEADY DIARIES said...

yay! alhamdulillah.. tq.. :)

teha marshellow yui said...

saya dah bagi detail.. tapi tak ada bals dri pihak akak tu..