Apa Sudah Jadi ?




FOLLOW BLOG BARU AIMI


Assalamualaikum ! Selamat pagi semua :) Klik WEBSITE ni dulu :) Segar rasanya pagi pagi buta macam ni . Hahaha . Tengok tajuk kat atas . Apa sudah jadi ? Apa sudah jadi dengan apa ? Sebenarnya , trafik blog aimi makin menurun menurun dan terus menurun sejak belakangan ni . Apa sudah jadi dengan blog aimi ? Mana pembaca setia aimi lari ? Huhu . Sedih rasanya . T_T


Bila tengok trafik blog makin turun , aimi jadi stress ! *versi Kang Gary* . Jadi , aimi buat blog lagi satu . Klik >SINI< untuk singgah . Follow terus pun takpe . Hehehe :3 Aimi buat MINI GA sempena blog baru tuh dan sambut bulan April yang bagi aimi cukup bermakna . Okay , balik pada tajuk . Jadi , blog yang baru ni khas untuk contest dan ada aimi selitkan tutobies . Mungkin korang serabut kot sebab blog bercampur baur kan ? Hmm ... Sekarang , alhamdulillah . Trafik blog kembali pulih . Terima kasih sangat sebab korang sudi baca blog yang usang ni :')

Tuan blog yang masih sedih ,
Aimi Rahim

2 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dan salam kenal dari bunda

Shakirah Rosli said...

blog kk aimi dh sentiasa berubah :) saya suka la yg baru ni, header and footer cantik :D x reti la nak buat huhu