Paling Gah Dalam Sejarah !FOLLOW BLOG BARU AIMI

Paling gah dalam sejarah

Bukit Jalil: Malam kemuncak Anugerah Bintang Popular BH 2012 (ABPBH 2012) di Stadium Putra di sini, esok bakal mencatat sejarah sebagai acara paling gah dianjurkan dalam sejarah 26 tahun anugerah berprestij ini termasuk rekaan set pentas terbesar yang menepati tema ‘Ledakan Geometri’.

Sepanjang acara anugerah ini, konsep kejutan dan ledakan boleh disaksikan penonton melalui kesan penataan cahaya, lampu LED dan audio pada set pentas utama yang berukuran 111 kaki x 80 kaki persegi itu. 

Selain raptai persembahan, majalah kecantikan, fesyen dan gaya hidup, Lisa Malaysia turut menawarkan sesi terapi memanjakan diri kepada kumpulan artis yang mengambil bahagian dan calon Top 5.

Hari ini berlangsung Fiesta ABPBH 2012 di pekarangan Stadium Putra. Acara kemuncak ABPBH disiarkan mulai jam 9 malam esok. Ia boleh ditonton secara langsung di TV3 atau radio Hot FM .

*p/s : Tak sabar nak tengok esok ^^v

Yang benar ,
AimiRahim

6 comments:

Arni vanilla said...

Assalamualaikum ! Comeinya blog neyh ! Done follow you , follow me back okey ? Jom join segmen Arni nak ? http://arnilala.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-setahun-by-arni.html

anis Sk said...

Yeay ! ada sleeq ! =D

Nurul Yuyu said...

jom join contest dari saya pula :)
62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang tau :)

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

Aimi Rahim said...

@Arni vanilla : Waalaikumussalam ! Thanks . Huhu . Thanks follow . Will hit you back . In shaa Allah :D

Aimi Rahim said...

@anis Sk : Anis minat sleeq eh ? Hahaha . Najwa ada tak ? :P

Aimi Rahim said...

@Nurul Yuyu : Done join sayang :D