Review 8 Blog Bertuah & Terpantas !



Assalamualaikum . Hari ni aimi nak tunaikan janji untuk review 10 blog yang korang dah letak link kat page Aimi Rahim tu kan ? Disebabkan ada 13 orang letak , tak salah kalau aimi nak ambil lebih . 7 blog dah direview . Korang boleh tengok kat >SINI< . Sekarang tinggal 6 blog lagi . Blog siapa kah ? Jom kita blogwalking blog dorang . If korang nak direview jugak ? Tunggu post aimi yang kedua ye ? Kalau taknak terlepas , like lah page Aimi Rahim . :)

Blog bertemakan warna ungu . Ramai jugak minat ungu ni ye ? Same lah titew ^^
Blog ni ada resepi tau ! Sesiapa minat memasak boleh lah terjah blog ni selalu .
Header cantik ^^
Navbar kat atas tu kalau boleh kasi buang . Tak cantik lahh dia ada kat situ . :)
Sidebar & navigation semua takde masalah .
Blog pun ringan . Memudahkan orang nak berkunjung .
Rate : 3/5

Blog ni memang aimi kenal sangat link blog dia . Hahaha . Selalunya lebih kenal link blog berbanding owner dia .
Tulisan header dia cantik lah . Apa nama eh ? Hope boleh share :)
Navigate bawah header tu kalau letak dengan gambar lagi awesome rasanya . Hanya cadangan :)
Sidebar pun simple tapi tersusun cantik .
Blog ringan jugak even guna template kan ?
Navbar kat atas tu pun kalau boleh buang . Nampak lagi lawa nanti . :)
Rate : 3/5

First thing bukak blog awak , satu soalan timbul . "Macam mana dia buat header yang kat bawah tu , yang macam awan sikit tu ?" Kalau boleh , ajarkan ye ? Hehehe :3
Lagu dia alamak ! Sedih pulak hati dengar . Huhu
Blog bertemakan warna kelabu pink . Cantik !
Sidebar pun tersusun cantik dengan tajuk sidebar yang dihias mcm tu .
Footer blog ni pun lawa . Buat sendiri or tempah ?
Rate : 3/5

Blog ni terlalu simple tapi rasa tenang bila tengok .
BG blog kalau boleh jangan warna putih jugak sebab tak naik seri . Hanya cadangan :)
Sidebar yang cantik dan ringkas .
Mungkin disebabkan tak banyak widget kat blog ni , blog ni jadi ringan sangat .
Enjoy dengan lagu Criminal - Britney ~ :D
Rate : 3/5

Header blog ni lain dari yang lain . Sangat kreatif !
Blog ringan , takde masalah .
Sidebar tu saya rasa size dia terlampau kecil tak balance dengan post body dia . Hanya cadangan :)
Tulisan blog pun jelas . BG pun comel je hellokitty tu kan ?
Footer pun okay . Navbar tu pun boleh buang sebenaranya :)
Rate : 3/5

Oh , blog ni menang header dari NabilaMedan tu kan ?
Aimi percaya blog ni mesti macam blog kedua aimi jugak . Hanya untuk contest . Hehehehe
Owner blog ni pun rajin exchange link dengan aimi tu sebab aimi kenal sangat dengan nama blogger ni . hehehe
Blog bertemakan warna pink putih . Perempuan memang suka pink pun :)
Sidebar tersusun molek . Suka suka ^^
Rate : 3.5/5

Arghh ! Kenapa header blog korang semua lagi awesome dari aimi eh ? Jelesnya ! Ni rasa nak tempah ni . Hahaha
Blog ni pun aimi kenal sebab selalu menempek kat blog dia . hehe
Blog ni ada macam macam tips untuk korang . Rugi kalau tak baca tau !
Sidebar semua okay . Takde masalah . Kiranya okay lahh ! hehe :D
Rate : 3.5/5

Jatuh hati dengan askar ke ? Eceyy ! Hehe gurau je ~ Tapi itu lah tema blog ni . Unik kan ?
Blog bertemakan warna pink . Ramai perempuan guna warna ni .
Sidebar okay , post body pun okay .
Saya takde cadangan lain sebab blog awak memang dah okay .
Rate : 3.5/5

*Nak tanya korang , kalau aimi tukar URL blog ni . Followers blog ni kene follow balik ke tak payah ? Lagi satu , dah baca komen ye ? Boleh balas kunjungan :)

Yang tengah sedih tak tahu nak sambung belajar kat mana , 
Aimi Rahim

1 comment:

zeera lily said...

navbar tu yg mne ye...
Hee. . I bukan pndi sgt wt blog...