Random Segment #2





Assalamualaikum . Random Segment #2 telah pun dilangsungkan . Segmen ni diadakan di fanpage Aimi Rahim untuk memudahkan syarat . Just click >SINI< dan korang akan memenangi hadiah . Segmen ni dilangsungkan HANYA 2 HARI . Random Segment #1 telah dimenangi oleh Fatin Diana ! Tahniah ! Hadiah otw post . Tunggu masa je . :) Bersabar ye ? Kalau korang nak join Random Segment #2 ni . Korang MESTI LIKE FANPAGE dan komen DONE setelah ikut satu satunya syarat tu okay ? Pergi ke fanpage aimi untuk join . Semoga berjaya ! Hwaiting ! :D Klik >SINI< untuk ke fanpage AimiRahim .

2 comments:

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/