100 Followers Dalam Masa 4 Hari ?


FOLLOW BLOG BARU AIMI


Assalamualaikum semua ! Hari ni aimi terkejut sangat bila blog baru aimi dapat 100 followers dalam masa yang singkat . Pelik jugak macam mana boleh jadi macam tuh . Setahu aimi susah nak dapat followers dengan cepat kan ? Mungkin disebabkan blog baru aimi ni aimi buat tutorial dengan freebies .

Alhamdulillah , aimi happy dan bersyukur sangat . Blog tu baru tukar blogskin . Sorry kalau serabut sikit . Masih nak operate lagi . Hahaha . Dan , untuk pengetahuan korang jugak . Aimi ada buat MINI GIVEAWAY sempena ulang tahun dan declare blog baru aimi tu . :) Jom lah join ? Hadiah merupakan barangan post & topup . Bukan barangan blog . Hadiah tuh untuk korang jugak :D
Ini linknya kalau korang nak join or nak freebies or nak tengok tutorial . 
http://aimionlyforcontest.blogspot.com/

Yang benar ,
Aimi Rahim

3 comments:

iu-hazirah said...

done follow

waddah jannah said...

jeles ada follower byk,, hurm,,

Razil Tahir said...

freebies dengan tutor memang ramai orang carik... :)