| Blog Stalista |



 Budak comel

Helo, Assalamualaikum. Call me AimiRahim. 18 y/o. You are currently stuck at my world. You are not allow to copy my design without my permission. Do follow me if you fall in love with my blog. Be nice to me, if you want me to be nice to you.
leave your footprints at my tagboard









Copy and Paste it into your blog ^^



Hosting by Aimi Rahim
Skin & BG Aina Hanani
Hanani
Best view in Google Chrome


Meriahkan GA yang sedang berlangsung ! (Promote)
March 27, 2013 | 5:41 pm | 2 Comment


Assalamualaikum . Hari ni aimi nak buat entry tentang contest yang perlu korang join sebab hadiahnya semua awesome da'bomb gitu . ^^ Hehe . Sekarang ni , aimi nak relaks dari buat sebarang segmen or apa-apa contest . Aimi nak jadi sponsor je buat masa sekarang . Ini senarai contest yang aimi sponsor dan korang harus join . Jangan lepaskan peluang korang . Rezeki jangan ditolak ye ? Kang menyesal tak sudah . 
Giveaway Review Blog by aienhermionie.my
Apa yang menarik dengan GA review ni :-
Korang tak perlu nak letak banner ni kat sidebar korang dan tak perlu nak tag tag orang . Just like fanpage dan follow blog . Mudah kan ? Korang just copy code yang kak aien dah sediakan . Pernah buatkan ? Hihi . :) Klik banner untuk join . Tamat pada 17 Apr .

First Giveaway By Anis
Apa yang menarik dengan First GA ni :-
Syarat dia basic je . Takde menyusahkan korang pun . Dan korang boleh menang mousepad , jubin hiasan dan mug . Tiga barang ni korang boleh decorate dengan design sendiri . Siapa taknak kan ? Siapa yang minat Running Man , ada juga hadiah T-shirt Running Man tau ! Topup , novel , bookmark dan macam-macam lagi korang boleh menang . Klik banner untuk join . Tamat pada : 24 Apr .
Segmen : Fun Fun Of Me By Nurul Atiqah
Apa yang menarik dengan segmen ni :-
Segmen kali ni lain dari yang lain sedikit . Apa yang lainnya ? First , sponsor tak boleh join ! Huhu , sedih gilaa :P Second , disebabkan segmen ini hanya untuk berseronok . Korang perlu letak satu gambar mimik muka untuk dipertandingkan . Contoh , sedih , gembira , duckface pun boleh . Hahaha . Nak tahu syarat selanjutnya ? Klik banner untuk join . Tamat pada : 31 Mac .
 Topup Giveaway by SD and Mailey
Apa yang menarik dengan Topup GA ni :-
Hadiahnya bukan sahaja Topup walaupun nama GA-nya topup kan ? Bookmark serta tudung juga korang boleh menangi dan pelbagai lagi hadiah lain yang boleh korang rebut . 54 PEMENANG DICARI ! Mungkin korang salah seorang daripadanya ? Siapa tahu bukan ? Nak join ? Klik banner untuk join . Tamat pada 24 Apr . 
Mini Giveaway #2 Iezwa Razk.
Apa yang menarik dengan Mini GA ni :-
Siapa yang tak kenal dengan blog Iezwa Razk ni . Blog dia lain daripada yang lain . Hehehe . Dah macam review pulak . Dalam GA ni , korang boleh dapat keychain sabah , novel pilihan sendiri , pashmina , topup pun ada tau ! ^^ Klik banner untuk join . Tamat pada 3 Apr . Mohon korang alert dengan GA ni sebab banyak perubahan bakal dilakukan . :)
Aimi juga ada sponsor untuk abang MuhdZuhri , Tini dan Hanis Masturina . Nanti kalau GA diaorang dah berlangsung . Aimi akan buat entry promote untuk GA diaorang okay ? :)
Yang benar , 
Aimi Rahim 


Older Post | Newer Post