Siapa Nak Di-review ?



Assalamualaikum . Selamat malam semua . Bosan tak ? If tak tahu nak buat apa . Join lah Random Segment #4 . Hanya 2 hari je segmen tu berlangsung . Nak join ? Click >SINI< . Hope korang lah blogger bertuah tu . Hehehe . Hari ni disebabkan aimi bosan tak tahu nak buat apa . Jadi aimi fikir aimi nak review korang . Tinggalkan link blog korang kat kotak komen . Nanti aimi gunakan khidmat random.org untuk pilih blog siapa akan direview . Berapa blog nanti aimi bagitahu . Sambil tu boleh kenal - kenal nan korang . :) 

Yang benar , 
Aimi Rahim

2 comments:

Eiyka Rieyxa said...

http:///budakkecikbermonolog.blogspot.com

:)

fiqah hamed said...

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com