Second Giveaway





Assalamualaikum and annyeounghaseyo ! Tengah IM chat dengan member kat Facebook , alang - alang boleh taip entry ni sekali . Huhu . Bila termenung sekejap tadi , rasanya aimi nak buat second giveaway untuk memenuhkan bloglist aimi yang kosong ni . Bila penuh , kan best . Boleh blogwalking diorang tiap hari . Tapi second giveaway ni masih dalam perancangan lagi . Sekarang ni tak boleh lagi sebab MINI GA tak selesai lagi . Siapa yang belum join lagi . Cepat daftarkan diri sebelum 12am ni !

Pencarian sponsor masih belum dibuka lagi . Mungkin akan dibuka sejurus MINI GA ini tamat dengan amannya . Hahaha . Aimi akan terima sponsor barangan post SAHAJA . Sebab nak bagi gempak ! :D Kalau siapa nak book dulu , boleh PM aimi terus ke FB - AimiMuslihah . Nantikan second giveaway dari aimi okay ? Berdebar pula rasanya nak lancarkan yang kedua ni . Fuhh ! Harap dapat sambutan hangat dari semua blogger yang awesome ! 

Yang benar ,
AimiRahim

1 comment: