Pembuli Terus Dimaki Hamun



FOLLOW BLOG BARU AIMI


Assalamualaikum . Sekarang ni memang dah kecoh dekat laman sosial tak kira lah dekat mana pun . Twitter ? Facebook ? Blog ? Semua sibuk bercakap tentang ini . Bermula dari rakam video dan upload di YouTube . Bila orang dah tengok , semua rasa 'panas hati' mulalah mulut ni nak berpuaka je . Sekarang , suspek sudah dikenalpasti dan difahamkan telah dibuang sekolah . Boleh baca entry tentang mereka di >SINI< dan >SINI< .

Dan sekarang pulak aimi tengok di blog - blog dorang . Dorang dimaki hamun dengan teruk . Bertubi - tubi komen di blog mereka . Jangan lah macam tuh . Banyak pahala korang sedekah ke diaorang . Tak fikir ke ? Kata diaorang , diaorang pukul ketua kelas tu disebabkan handphonenya dirampas oleh cikgu . Mungkin angkara ketua kelas tu jugak . Mulanya aimi pun rasa nak hempuk jugak diaorang , tengok lah first entry aimi tuh . hehehee :3

Ini blog IJATSYAFIQ . Satu entry blog dia dipenuhi dengan 200+ komen caci maki daripada masyarakat . Antara komen :-

click untuk lebih jelas

Bila difikirkan balik , tak baik pulak buat kat dorang macam tuh . Memang dah dorang buat salah . Tapi , kita pun ada buat salahkan ? Apa kata kita nasihat dia elok - elok . Budak macam ni , kene cakap baik - baik . Kalau cakap kasar - kasar , jangan harap dia nak ikut . Hope budak ni berubah satu hari nanti . aminnn ~ 

Lagi blog mereka :-
IJATSYAFIQ
AKIMKEDING

Yang benar ,
Aimi Rahim

1 comment:

Shakirah Rosli said...

betul. saya setuju dgn kk aimi. lagipun sekarang mereka 3org dh kne tgkp polis. dh kena gari. pgjrn utk dyorang insyaAllah.