Blog Ditambah Tutorials Section





Assalamualaikum . Alhamdulillah , pemenang MINI GA dah 'selamat' dipublishkan semalam . Nak relaks dulu dari buat GA . Perancangan nak buat second GA nanti - nanti lah ye ? hehehe :3 Sekarang ni , blog aimi bukan penuh dengan kisah hangat je tau ! Baru - baru ni , penangan entry Kes Buli SMK Tun Hussein Onn serta entry Suspek Ditangkap cukup memberangsangkan . Entry ni dapat pageviews tertinggi . Dengan bantuan ping.org , pageviews tuh terus meningkat ^^ terima kasih sebab sudi baca entry tu . 

Sebenarnya , blog ni dah ditambah dengan tutorial section . Supaya mudah untuk newbie or blogger lama nak hiatus blog dorang . Dah banyak tuto dan freebies aimi buat . Dah lama dah buat sebenarnya . Cuma baru sekarang nak share dengan korang . Okay , hope tuto dan freebies tu berguna untuk hiatus blog korang . ^^

Yang benar , 
Aimi Rahim

3 comments:

zulhilmi tempoyak said...

nk sponsor nnt habaq na.. :)

zulhilmi tempoyak said...

share lg.. :)

Atif Farhah said...

nk tgok pemenang GA mini kt mana ? ci2 xjmpa