Current chapter : Review followers yang ke - 1234




 Annyeounghaseyo ! Dah terlampau banyak join contest aimi rasa . Korang pun naik bosan kan dengan update aimi penuh dengan benda yang sama je ? Huhu . Sorry okay :) Nanti aimi nakk story dua benda . Cuma tunggu waktu yang sesuai . Semua orang tahu yang aimi tengah lancarkan Giveaway pertama aimi . 

 Hari ni , aimi nak review blog followers aimi yang ke 1234 . Cantik je no dia kan ? So , ini haa blog dia . 
http://najah-razak.blogspot.com/
Blogger bernama Nurul Najah Abd Razak . 
Najah belajar di Universiti Of Malaya
Blog yang serba pink dan pandai mainkan warna 
Aimi rasa dia menggunakan template tapi nampak macam blogskin . Kan ? 
Blog yang ringan . Cepat je loading . 
Banyak 'mahkota' dalam blog dia . Mungkin itu temanya ? Sangat kreatif .
Aimi just nak tegur satu . Music , kalau boleh . Biarlah ada button pause . Lebih mudah ^^ Guna ironDJ pon boleh . Nak tuto ? Klik sini
Terjah lah blog ni ! Boleh merapakan silaturahim . :)
 By the road , dalam seminggu ni . Aimi asyik keluar je . Penuh pulak jadual . Haha . Semalam aimi pergi hospital . Eh eh , bukan aimi yang sakit . Aimi sihat alhamdulillah . Aimi melawat kawan aimi . Dia kemalangan masa nak pergi sekolah . Anderson dengan rumah dia jauh ke huh ? Aimi pun takk tahu . Kereta langgar dia . Bila dia cerita macam mana dia boleh kemalangan . Naik ngeri dengar . Ishh , minta dijauhkan . Ini lah risiko bila naik motor kan ? 

 Petang ni aimi nak melawat institut jap . Sekejap ? Takde maknanya , mesti lama gila . Haha . Okay lah . Nanti kalau ada hang out . Aimi akan share kat sini :D Assalamualaikum . :)

5 comments:

♥ CIKZEK ♥ said...

thniah :) comel jek blog ^^

Aimi Rahim said...

@♥ CIKZEK ♥ : Haha . Sengaja pakai warna biru . Kalau ada pape yang tak sesuai . Bgthu ye ? Thanks comment ^^

Zayani Zulkiffli said...

comelnya header :D

Aimi Rahim said...

@Zayani Zulkiffli : haha . thanks komen and kunjung :D

NaJaH RaZaK said...

thanks ye..hukhuk