Senarai peserta Segmen : ''Saya nak menang !''




 Jom blogwalking semua peserta . Boleh merapatkan hubungan antara blogger dengan blogger . Tak merugikan bukan ? Kalau boleh , tinggalkan komen & follow mereka . 

 Masih mencari sponsor untuk segmen / contest / GA akan datang . Saya juga sedia menjadi sponsor untuk mana - mana contest / GA / segmen . Contact saya di Facebook . 

 GROUP 1 


 GROUP 2 


 GROUP 3 


 GROUP 4
 
Nakk join ? Klik banner . Senarai hadiah juga ada disitu . :)

7 comments:

IeZwa RazK II said...

Nak tanya sikit boleh tak?Link saya belum ada eh kat sini? :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Aimi Rahim said...

@IeZwa RazK II : Oh maaf lambat sikit update . Okay , aimi akan masukkan . :D

tenku butang said...

yeay! saya ada dlm senarai.. group 3.. no. 3.. waaa.. byknya 3.. heeee...

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Aimi Rahim said...

@tenku butang : Terima kasih join ^^ Hehehehe . harap nombor bertuah lah . aminn ~ :D

NURUL IZZATI said...

Kenapa link saya tak ada ek ? saya dah komen dah .

NURUL IZZATI said...

Kenapa link saya tak ad ek? saya dah komen dah . . :(

SLUMBER SAGUN said...

link sye xde

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html