Segmen : Saya nak menang ! oleh Aimi & Maria


TAMAT
ENTRY NIE DAH KENE GAM DENGAN GAM TENUK ! 


 Annyeounghaseyo ! Alhamdulillah , aimi bersyukur sangat sebab segmen pertama aimi berjalan dengan lancarnya . Pemenang pun dah diumumkan . Yang tak terpilih , jangan lah bersedih . Masih ada rezeki dan peluang kauorang . :)

 Faedah kauorang join segmen nie ialah :
 Akan dapat berkenalan dengan blogger yang lain . 
 Trafik akan menaik . 
 Followers akan meningkat . In shaa Allah . :)

 Syarat - syarat penyertaan : 

 Warganegara Malaysia .
 Followers blog aimi . *untuk tahu perkembangan semasa*
 Follow semua sponsor . *wajib . akan di-check satu persatu*
 KLIK sini . Tunggu sampai habis loading . *jujur*
 Buat satu entry bertajuk Segmen : Saya nak menang!
 Tempek kan banner yang simple gila tuh dan backlink ke entry aimi balik .
*Klik banner untuk copy banner*
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html
 Post link ke comment box . Kalau post kat cbox or entry lain , penyertaan takk diterima .
 Tarikh tutup - 28 FEB 2013 *tukar 22 FEB 2013`
Jika penyertaan kurang dari 50 , segmen ini akan dibatalkan ! *promote cepat - cepat !
 Peserta yang tidak mengikut syarat juga akan dibatalkan penyertaan .
 Pemenang akan ditentukan oleh random.org . Top referral juga akan memenangi hadiah . 

 Sponsor :
Blog : FollowFollow | Follow | Follow *new | Follow *new | Follow *new | Follow *new | Follow *new | Follow *new | Follow *new  | Follow *new

Fanpage : 


 Dah ikut semua syarat nya ? Okay , ini senarai hadiahnya .
Maryaya : Topup RM5 (1 pemenang)
Review blog (2 pemenang)
Tengku Alleya : Topup RM5 (2 pemenang)
Shiera : Review blog (5 pemenang)
Amirah  : Review blog (3 pemenang)
Ain : edit any template - classic / simple / denim *ikut kehendak pemenang* (2 pemenang)
Aien Hermionie : Half doodle (5 pemenang)
Nur Baiyah : 3 Keychain nama sulaman benang (2 pemenang)
Maisara Humaira' : Free header (2 pemenang)
Nabilah Zahari : Cursor nama (3 pemenang)
Nur Alja : Bloglist selama sebulan + review (5 pemenang)

SENARAI PESERTA

 Apa yang kami harapkan hanya satu . Semoga segmen ini berjalan dengan lancarnya . Harap ada lah orang yang sudi join . Aminnn ~ Jujur lah dalam setiap perbuatan . 20 PESERTA TERPANTAS AKAN MENDAPAT HADIAH ISTIMEWA ! 
Selamat bersegmen semua ! PENCARIAN SPONSOR DITUTUP & DIBUKA UNTUK SEGMEN AKAN DATANG . CONTACT SAYA DI FACEBOOK
*tolong buang word verification eh ? ia akan memudahkan lagi bila saya nakk bw and komen semua entry  peserta*
JOM JOIN SHORT SEGMEN NIE ?

47 comments:

Mohamad Khairil said...

join!!

http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

Rienna MishCandy! said...

rienna join :)

http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

Mieza Suhaini said...

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

wana wazm said...

join....
http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-by-aimi-maria.html

Cik Aida™ said...

Aida join :)

http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

Miss Anonymous said...

Saya join : http://ilovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/02/saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

Atul Uda said...

sy join !~

http://atul-uda.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

ordinary1 said...

saya join juga ya!

http://ordinaryone3.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-mari.html

Cyma Alid said...

da join...SAYA NAK MENANG!!!!

http://helaian-diari-buruk.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menangoleh-aimi-maria.html

mazni said...

join :D
http://supersagaaaa.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

ejulz said...

waaa.. menarik.. :)

myrah cengengg said...

join ! :) http://myrahthesamurai.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

LuNa Lee said...

join jugak (:

http://wonderfullife911.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Maisarah Humaira said...

saya join :)

http://maisarahmyblog.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Aqilah Qilala said...

join :D

http://happylifeqila.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Mieza Suhaini said...

done semua yang di new hupdate

farah syamimi said...

saya join
http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Nur Syazana zanaSya said...

http://nursyazana26.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

Izzati Syazwani said...

Bismillahirrahmanirrahim. Zati join yea ! :)

http://izzatisyazwani97.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Jazmi Boy said...

Join !

http://jazmi-boy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Cik Fie said...

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

IeZwa RazK II said...

Join ye

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Izzati said...

http://contestblog79.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

tenku butang said...

dh join! dh ikut semua syarat! =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

tenku butang said...

confirm betul dh ikut syarat.. [ergh.. amik masa jugak nk like n follow blog2 lain yea.. =)

Nur Edreena Zulaika said...

joinn !! smua syarat dh ikut :D

http://kiteretsucomeyy.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Syaza Raihanah said...

Jemput join Segmen Review Blog by Syaza Raihanah

http://syaza-applemints.blogspot.com/2013/02/segmen-review-blog-by-syaza-raihanah.html

Nur Izzati said...

Join :)
http://ieeizzati.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-maria.html

kasih umair said...

join....

singgah sini ^_^

http://nurmaira95.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-dan.html

Leods said...

nice segment...nnt je i join ye :)

nabila biela said...

aimi..akak join...http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-oleh-aimi-dan.html

♥ Anis said...

Awak, follow pakai google friend connect melalui link tu error lah. Macam mana eh? Serius error :(

NURUL IZZATI said...

saya join :)

http://sicomotizati.blogspot.com/2013/02/segmensaya-nak-menang.html

erm,ada beberapa blog yang tak boleh follow lah..

SLUMBER SAGUN said...

join

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

ejulz said...

gud luck.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

#JemahAwesome said...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang-by-aimi-and-maria.html

eiyna tyna said...

sy join

http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

MANZARINA said...

saja jenguk2...salam kenal.... banyaknya sponsor..... good2

Aimi Rahim said...
This comment has been removed by the author.
butterfly said...

http://www.nurulazieyan.my/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

syakila tomey said...

join saat-2 akhir :) hopefully diterima :)

http://syakilancapitala.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-mahu-menang.html

sayidah napisah said...

http://memburucintamu.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang_19.html

Mimi Amira said...

join :) http://pinkitusweet.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Noor Najwa said...

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-menang.html

Meyra John said...

Mari support all this contest dear! ^^ Thanks a lot, harap kamu dapat joined.

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

NURUL IZZATI said...

eh ? saya dah komen kat sini tapi kenapa nama saya tak ada dalam senarai peserta ??