Pemenang segmen jadikan followers UNLIMITED

 Annyeounghaseyo ! Alhamdulillah tamat sudah segmen pertama aimi . Tepat 11:59 pm semalam aimi dapat 111 penyertaan . Aimi nakk ucapkan terima kasih banyak-2 sebab support segmen pertama aimi . Even hadiah dia ''bloglist SEBULAN'' , tapi rakan blogger tetap nak support . Terima kasih sangat . Terharu gila . :'D Disebabkan penyertaan lebih 100 , jadi aimi tunaikan janji aimi . Aimi akan doublekan pemenang . Means , 10 blog akan masuk dalam bloglist aimi . mr.Random kita dah tentukan siapa pemenangnya . KLIK sini untuk tengok senarai peserta . 
*bloglist aimi akan di-update kemudian











Yang tak menang jangan lahh sedih-2 . Jangan risau . Masih ada peluang . Segmen kedua bakal muncul sebelum Tahun Baru Cina . Hadiah kali nie advance sikit . Harap rakan bloggers terus support saya dan begitu juga saya akan support korang semua . :D 

5 comments:

Dianaa said...

tahniah kepada pemenang ^^

NuRuL AtiQAh said...

tahniah kepada pemenang :)

SCG Owner AnirahAzuri said...

:'( 76... tak dapat sedih2.. 75 yg dapat

AimitoSehah said...

@SCG Owner AnirahAzuri : Jangan lah sedih-2 . Segmen kedua bakal muncul . Hadiahnya lebih menarik tau ^^

nadia farhana said...

alhamdulillah :)