Current chapter : SAYA NAK T-SHIRT BLOG ! AWAK NAK ?




 Klik banner untuk join . :) Tamat pada : 31 Mac . Okay , sebab apa korang perlu join contest ni ? Contest ni akan bagi kita hadiah baju blog yang tertera dengan kita sekali ! Woww ! Siapa tak nak kan ? Ada nama sendiri pulak tu . Harga baju ni biasanya dalam RM25 -30 . Tapi , disebabkan buat contest . Pemenang akan dapat free . Untung gila siapa yang join & menang . Rugi tau siapa yang taknak join contest meletop ni ^^
 Okay , sekarang semangat dah membuak - buak kan ? Kita terus ke syarat - syarat penyertaan . *bunyi drum* . Jangan risau , sangat mudah . 
Follow Blog DAN Facebook Fanpage Salju Creative.
Letakkan Banner Contest yang dilinkkan ke blog saljucreative di side bar, header bar atau footer bar.

Buat satu entry di dalam blog anda, dan post kan link entry di bahagian komen dalam post ini. Entry anda mestilah mengandungi;
# Tajuk : SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??
#Sticky Post yang dilinkkan ke blog ini.
#Design baju yang dikehendaki dan saiz baju.
#Lengkapkan Slogan:  Saya suka Salju Creative kerana ..... (Ayat-ayat manis korang tentang Salju Creative.. tak kisah berapa panjang ayat korang)

 Mudah kan ? Aimi dah follow blog dan like fanpage Salju Creative . Haaa , sekarang kita tengok macam mana rupa bajunya . Memang cantik . Rasa nak menang je terus . Boleh ? Hahaha . :D


 Sudah lah dapat baju . Boleh pulak pilih design & size kita sendiri . Wahh , baiknya hati . Kalau aimi kan , aimi nakk style no 2 . Size ? Of coarse lahh S . Sebab aimi memang kecik orangnya . Comel gitu . :P Okay , now aimi kene lengkapkan slogan Salju Creative . 

 Saya suka Salju Creative kerana sepanjang saya menceburi dalam dunia blog ini . Belum ada lagi contest yang menawarkan hadiah baju blog .Siapa tertera nama blog kita lagi . Siapa yang tidak mahu bukan ? Memang pandai tarik minat orang . :) Tambahan pula , Salju Creative sedia mengikut apa saja kehendak peserta dia . Aimi ingatkan hadiah baju akan dihantar dengan random size . Risau jugak . Rupanya boleh dipilih . Baiknya hati Salju Creative . Syukur alhamdulillah . Design bajunya pula cantik-2 . Tiada satu pun yang cela . Aimi kalau ikutkan hati nak je pilih 4 design tuh . Huhu . Aimi ni budak lepasan SPM . Kalau nak beli 4 baju tu , mestilah kene tanya parents dulu kan ? Hmm , hope ada lah rezeki aimi untuk dapatkan hadiah yang gila awesome ni . Aminnn ~ Akhir kata , semoga Salju Creative terus berkembang dan berjaya sehingga hujung nyawa :)

2 comments:

(^,^) said...

terima kasih join contest salju creative!! ^.^ hehe

menarik slogan tu.. hehe.. tunggu..
terus support salju creative k.. :)

Dianaa said...

dari contest yg sama. good luck ^^
http://www.fatindiana.com/2013/02/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html