Current chapter : Review blog yang ke - 1000




 Annyeounghaseyo ! Dah lama rasanya tak update entry sendiri . Hari nie aimi nakk review followers aimi yang ke - 1000 ! Alhamdulillah followers aimi dah mencecah empat angka . Bersyukur sangat . ^^ Aimi nakk cakap thanks sangat dekat semua bloggers yang support aimi dalam dunia blog nie . Nampak takk gambar kat atas tuh ? Cantik kan blog dia . Pink colour gitu . 

 Tapi , aimi rasa dia tak guna blogskin . Tapi dia edit macam blogskin . Kreatif betul owner blog tuh . Favicon dia gambar burger . Terasa lapar pulak bila tengok favicon tuh . hahahaha :D Dia punya sidebar pun takk banyak sangat widget dia . Yang penting je dia letak . Blog tak berat , Alahaii bestnya dapat blog mcm dia . Jeles tetiba nie . hahaha . :D 

 Btw , calon SPM kan tahun nie ? Good luck okay . ^^ Aimi followers yang ke - 515 . Meyh lah terjah blog dia . Tonyoh sini . Kauorang akan rasa keajaibannya ! wahh ayat . hahahha . :D  
 

 Haa , lagi satu . Aimi seronok sangat hari nie sebab pageviews aimi dah melebihi 10000 . Dari semalam lagi aimi countdown mende nie . hahahha . Takde kerja kan ? Budak lepasan SPM mmg mcm nie . :P Sejak aimi anjurkan Segmen nie . Trafik aimi menaik . Thanks untuk semua . ^^
 Nakk join segmen aimi tak ? Hadiah dia menarik tau . Dan melebihi 20 hadiah untuk direbut . KLIK SINI untuk join segmen awesome nie ^^

2 comments:

keyboard menaip said...

tahniah eh,, dah dpt follower 4 angka,,ehe,, saya baru dua angka,, jgn kutuk eh,,:D

AimitoSehah said...

@keyboard menaip : Terima kasih . ^^ Haishhhh , takde lahh . tak guna pun saya buat mcm tuh . :D Thanks comment ye ? :D