| Blog Stalista |



 Budak comel

Helo, Assalamualaikum. Call me AimiRahim. 18 y/o. You are currently stuck at my world. You are not allow to copy my design without my permission. Do follow me if you fall in love with my blog. Be nice to me, if you want me to be nice to you.
leave your footprints at my tagboard









Copy and Paste it into your blog ^^



Hosting by Aimi Rahim
Skin & BG Aina Hanani
Hanani
Best view in Google Chrome


Universiti Kuala Lumpur
August 05, 2013 | 8:55 am | 4 Comment


Assalamualaikum . Lama dah rasanya tak update entry dalam blog ni . Dah penuh sawang dah . Fuhh fuhh ! Last update hujung bulan 5 . Memang lama gila lah cerita dia kan ? Haha . Tak update sebab takde cerita meyh . Aku dok rumah je , nak buat apa je pun kan ? Haha . Now dah ada cerita baru boleh update . Hikhik ^^ 29 July hari tu aku masuk UniKL dah . First rasa asing gila and now aku happy sebab kawan semua gila-gila . Hahaha . Yang atas tu semua roommate tersayang aku . Sorang dari terengganu , dua orang lagi orang key-el . KL lahh sangat ! *mata pandang atas , tangan kat bahu* Hahaha :D 

Tapi apa-apa pun duduk asrama memang best ! Yelah aku mana pernah lagi dok asrama . Ingatkan bosan gila . Rupanya tak pun . Yang bosannya bila dalam kelas je . Selalu mengantuk . Setan banyak ni . Hahaha . Cuti sem pun nak dekat habis . Aku pun tak study lagi dok tak habeh habeh mengecat rumah . Hadehh -.-" Risau je aku class test betul-2 lepas raya . Mangkor aku haaa ! Okay lahh , sikit je nak update sebenarnya . Kunk lama lama susah pulak . Hehehe , okay lahh byee ! :D 

Yang benar ,
Aimi Rahim


Older Post | Newer Post