Entry Aimi Yang Terbaru !

KLIK SINI UNTUK SEWA
Facebook : Aimi Muslihah

Serious Sakit Hati !



Assalamualaikum . 2 hari sebelum ni kalau bukak blog aimi mesti dia tulis invited readers je kan ? Sebab apa tiba - tiba aimi 'bungkus' blog aimi ? Hmm , tahu tak aimi sakit hati sangat tengok blog aimi sendiri . Rasa macam "Ya allah , kenapa buruk sangat ?" . Bila tengok blog orang lain , cantik je . Mulalah tension kan ? Bukan blog je tak cantik , pageviews pun dah makin menurun . Aduhai , kenapa ni ? Memang sebelum tutup blog ni aimi tak post satu entry pun . Salah aimi jugak kan ? Hmm . 

Rasa jeles ni makin tinggi bila orang post entry dapat 10k pageviews sehari . Eh , hebatnya diaorang . Mcm mana boleh dapat setinggi itu ? Kalau diaorang boleh , kenapa aimi tak boleh kan ? So , kiranya blog ni bukak buku baru . Korang boleh bagi pendapat tentang wajah baru blog ni . Mana tahu ad part-2 yang buat serabut mata kan ? Okay , thanks reading :)

2 comments:

Nasuha said...

Blog awk cantiklah...

ammelia yusoff said...

omey omey je blog ni ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...