Current chapter : Pencarian sponsor 2013




 Annyeounghaseyo ! Hai semua ! Salam jumaat ^^ Dah lama takk menaip panjang rasanya . Aimi selalu duduk rumah . Jadi kurang cerita nak share . Tapi cerita aimi pergi Raub , Pahang dengan Pendang , Kedah masih belum aimi ceritakan lagi . Nak tahu ? Takkpe , nanti aimi buat entry pasal itu . Baca lahh ramai - ramai eh ? :)

 Sekarang ni , aimi mencari sponsor GA aimi akan datang . Masih dalam construction . Haha . Sesiapa yang berminat . Contact aimi di Facebook eh ? Inbox aimi dengan detail yang sebegini . 

 Nama blogger : 
 Senarai hadiah : 
 Link blog : 
 Blog ID : 
 Link fanpage : 

 First come , first serve . Tawakal innahu , dok try dok tahu . Semoga segmen saya akan datang akan mendapat sambutan yang meriah . Aminnn ~ 

2 comments:

Razil Tahir said...

apalah yang nak disponsor,
duit makan pun ada seperti tiada... huhuhhuhu

Fatini Adlina said...

Assalamualaikum :)
nak tanya, pasal GA yang aimi nak buat tu, sponsor tu, kalau benda macam bloglist atau blog review terima tak?..hehe
:D

(entah kenapa tapi tak boleh nak message aimi dekat fb..huhu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...