| Blog Stalista |



 Budak comel

Helo, Assalamualaikum. Call me AimiRahim. 18 y/o. You are currently stuck at my world. You are not allow to copy my design without my permission. Do follow me if you fall in love with my blog. Be nice to me, if you want me to be nice to you.
leave your footprints at my tagboard









Copy and Paste it into your blog ^^



Hosting by Aimi Rahim
Skin & BG Aina Hanani
Hanani
Best view in Google Chrome


Current chapter > Campur Aduk 0.0
December 02, 2012 | 6:02 pm | 2 Comment



# Heyy guys . Tak perlu lah bagi salam dah sebab kat atas nun dah ada . Hehe . ^^ Gambar kat atas nyh masa Jamuan Pengawas Akhir Tahun dekat Tower Regency Hotel . Actly , tengah bosan gila sampai tak thu nak bt ap . Jadi , aku amek keputusan nakk buat karangan kat sini . Hoho . 

# Tadi dah niat nak buat entry masa trip aku pegy pahang . Tapi , pk-2 balik . Takpe lahh . Lain kali j . Panjang sangat ceritanya . Lagi satu , takut ada hati , jiwe nan perasaan orang rabak . Adelahh sikit . Hehe . :D Emm , bagi aku jamuan tahun nyh tak se-best tahun lepas . Tahun nyh quite mendap cket sebab first tempat dy sempit takk macam tahun lepas . Tahun lepas jamuan nyh buat kat Hotel Heritage . 

# Memandangkan tahun nyh pun budak f4 yang plan semuanya . Ikut kepala dorg j . Lagi lah hancuq . Performers pun mcm takkde mood j . Cedihh ~ Hahaha . :D Cuma ingat lagi masa ikhmal baca speech . Nakk nangeh pong ad . Tapi cakap kat diri ''aimi , tahan tahan . kunk org nampak .'' Taknak lah meraung depan org , nnty kate overlah ap bagai . Mulut orang kan cemaneh nakk tutup . Sumbat dengan cekodok basi pun belum tentu boleh kasi diam betul-2 . 

# Agaknya macam nyh lahh rasa senior-2 eh bila dahh habeh paper . Keluar takde tujuan semedang . Hahahaa . Tadi pun aku keluar nan ikhmal and ' my fruitheart' . Haha . :D Keluar biase-2 j asalkan dapat buang masa . bongok kann ? Ap-2 pun , aku suke bertwitter . *takde kaitan* Haha . K , daa ~ 

Pasal hadiah yang diberi oleh Mr. Fruitheart  > entry akan datang . :D


Older Post | Newer Post