Entry Aimi Yang Terbaru !

KLIK SINI UNTUK SEWA
Facebook : Aimi Muslihah

Current chapter > Going iftar with them (:



# 11 Ogos 2012 , tarikh nyh memang aku tunggu dari hari ke hari . perasaan takk sabar menyelubungi diri . takk sabar nakk jmp kekasih hati yang dah nak dekat 30 hari takk jmp . cewahh ~ gune hari lahh . nmpk mcm lame cket . haha . :D eh , takk lupe jugak kawan-2 yang dahh dianggap satu keluarga . Muchlas , Yana , Aifaa and lelaki yang suke bt aku gelak sepanjang hari tuh , Fakhrul . 

# Actually , takkde ap-2 pun . just sj nakk buka puasa sama-2 . memandangkan kem takkde dahh . kat kem tuh kami berhimpun satu keluarga . dalam tarikh tuh , kenangan manis ad , pahit pun ad . tapi , aku prefer untuk lupekan yang pahit . kadang boleh bt aku sakit hati balik . rase nakk cari , nakk bunuh terus . serik pun serik . emm , k salah aku pun . tp , knp ak ? shit ! mnd dahh jadi , ak menangis pun takk gne . ergghh ! okay , abaikan . -.- 

# Step-up Revolution Movie . emm , best ! ^^ aku suke cerita tuh . banyak dancing and smart . The Mob , kalau lahh wujud group nyh kann best . gempak negara tuh . aku takk rse dy kacau orang . something yang interesting tuh . sume orang suke . nakk tahu lebeh , tengok sendiri . haha :D . mase nyh jugak , aku dapat kenal Yana face to face . emm , sllu sembang kat facebook j . sllu ke ? takde lahh sngt .

# Popular Bookshop , cadangny nakk cari buku teks chemistry . harem dahh takk jual . weyh , aku nakk dekat trial . awat leww takk jual ? yang ad pun bahase melayu . ate , mn le teman paham . al maklum lahh , dahh terbiase . hewhew :3 so , takkan nakk balik nan tangan kosong . beli jugak lahh buku literature . memandangkan OhMyEnglish aku takk brpe power . 

# Hinode Shop , S&J , ap lagi gift shop yang ad kat sne . aku takk ingat . teringat birthday my mom . so , beli lahh hadiah untuk my mom . dengan bantuan bakal menantu dia . ewahh ~ ehh , my mom dahh thu keyh hubungan kami . haaaaa , kau ada ? *angkat kening . tapi , dalam hati dahh tergerak . ini konfem abah jeles . last-2 . see ? betul ! haha . :D takkpe bah . nnty org bli lahh untuk abah . takk pyh tnggu bfday . lambat . (:

# Then , AEON tuh pny lahh besar . ble dah nak iftar . kfinee , sume penuh . -.- yang takk penuhny ,tmpt-2 takk halal . wakkluu lah nakk pgy sane . -.- berhijrah ke tesco . okay , nyh lawak . mls cte lebeh cemaneh kami iftar . bhaha ! :D lastny , lepas ke batu gajah kau . takk ke jauh . pny nakk kann KFC . mcm ap j . 

# Okay , malas nakk cte lebeh . yang selebihnya . biarlah aku nan 5 org lagi tuh j yang tahu . bytheway , emm . aku rse ini first time kot aku buke puase nan boyf . jap . *otak flashback . emm emm , *lambat pulak otak nyh . -.- . emm , ye lahh . first time . i admit it , tarikh yang ak akan ingat sebagai kenangan bulan puasa . ^^ thanks to muchlas , mierul and the others . 

# Awak , twitter kte dah tak protect dahh . awak dah boleh bace . stalk lahh k ? haha . :D gurau-2 . emm emm , ap yang jd kat tarikh tuh kte rase awak takk perlu lahh bgthu kat sume org k . kalau baik-2 takkpe , mcm kejadian tuh . takk perlu lahh . ttup kat situ j . kte dahh malas nakk ingat . kte sayang awak . ^^ semalam , kte bace sume status awak yang dahh lepas-2 tuh . ye , kte ngaku lahh kte jeles even kte takkde kaitan pun mase tuh kann . kte takk wujud pun lg dalam hidup awak . tu sy cakap . perasaan bodoh . kbaii . (:

2 comments:

wanie-raina said...

duk ipoh ye??? tmpat2 tu slalu wanie terjah~hahaha
nice post!!

Every Blog Have Their Own Story said...

ha'ah . 12 tahun dahh duk sini . hehe . mmg tmpt tuh most popular pun . haha . thanks btw . (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...